PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Damla Çikolata

muge
01-24-2007, 07:39 PM
damla çikolata alırken hangi markayı tercih ediyorsunuz? ben ülker marka alıyorum ama bana tadı acı geliyor bitter çikolatayı hiç sevmem ve yiyemem ama ülkerin damla çikolatası bitter. hangi markaların damla çikolatasını almamı tavsiye edersiniz?

nagis
01-24-2007, 07:47 PM
Müge ben geçenlerde Gimattaki Pasta malzemeleri satan toptancıdan çikolata parçacıkları aldım..3 kiloluk satılıyor..pahalı bişey..Biz de kuzenle bölüşerek satın aldık..İnanılmaz güzel bişey..Keklerin içerisinde muhteşem bir tat..Sen istanbulda Eminönünden alabilirsin..Biriyle birleşip alırsan daha uygun olur elbette..Ama bi denersen bidaha damla çikolata almazsın :)

muge
01-24-2007, 07:51 PM
teşekkür ederim. belki Eminönünde daha küçük paketlerde bulurum :roll: nagiş markası varmı ona göre markasını söyliyip arıyım ürünü. peki sütlü çikolatamı?

nagis
01-24-2007, 07:54 PM
Markası yok..Biz pasta malzemeleri satan dükkana girince badem ve fıstık rendesi alınca parça çikolata sorduk.. Ben başka tipli parça çikolata sormuştum..bunu gösterdiler..evet sütlü çikolata..Bi 10 dk sonra bloğuma bakarsan..hemen resmini çekip koyayım...sonra kaldırırım :) şekilleri de çok şeker..:)

muge
01-24-2007, 08:01 PM
tamam bekliyorum bakıyım bloğuna :)

muge
01-24-2007, 08:05 PM
baktım nagiş ,çok sağol:) evet görüntüleride şirinmiş:) ben bu tür çikolatalar görmüştüm bir yerde ama nerede :) Eminönünde gezerken dikkat ediyim sorıyım mutlaka vardır :) kek veya kurabiye denedinmi bu çikolata parçalarıyla nasıl oldu?

nagis
01-24-2007, 08:08 PM
:) KEKLERDE MUHTEŞEM OLDU..HEM GEÇENLERDE YETUR UN VERDİĞİ ÜMİT USTANIN KEKİNDE DENEDİM..HEM DE DÜN AKŞAM BANU GÖKŞİN İN KREMALI KEKİNDE... ikisinde de çok lezzetli oldular...ben çok beğendim..damla çikolatayı ben de sevmiyorum acılıkları yüzünden..o yüzden bu gerçekten alternatif olur...:) Kurabiyede denemedim..eminim onda da güzel olur..bu çikolatayı tek yiyince de güzeller zaten..ama keklerde çok çok daha güzel...

muge
01-24-2007, 08:12 PM
Yakında aldığın paket biticek desene :) Pazartesi günü Eminönündeydim lütfen anlatıp durma çikolataları içimden bir ses kalk yarında git Eminönüne diyor :twisted: :lol: zaten ne zaman Eminönüne gitsem eve gelince alıcak başka birşeyler daha geliyor aklıma tekrar gitmek için plan yapmaya başlıyorum :)

nagis
01-24-2007, 08:16 PM
:) O kadar güzel bahsediyorsun ki Eminönünden..benim içimdeki ses de, :twisted: :roll: kalk bin otobüse git İstanbula Eminönünü gez gel diyor :lol: İnşallah İstanbula bir dahaki gidişim de niyetliyim..Allah izin verirse gezmek istiyorum Eminönünü... :D

muge
01-24-2007, 08:24 PM
Farklı kek kalıpları, kurabiye kalıplarına meraklı olduğum için Eminönünde gezmeyi çok seviyorum. piyasada bulamadığım ürünleri orada bulmak çok mutlu ediyor beni:) mutfak eşyası altarnatifleride çok fazla ama ben alamıyorum çünki çeyiz işini annemle öyle bir abartmışızki eşyalarım neredeyse dolaplara sığmıyor bende dolapta yer olmadığı için alamıyorum :) havalar ısınınca tavsiye ederim yazın gel, bakarsın hep birlikte gezeriz :)

nagis
01-24-2007, 08:27 PM
:) Evet ben de çeyizlerimin son şeylerini gelip ordan almak istiyorum...İnşallah gelince beraber gezeriz...:) ben de ne görsem alıyorum :) Annem kalıplarımı nereye koyacağımı merak ediyor..çıkçası ben de merak ediyorum..Sevgiler.. iyi akşamlar...

akutukiz
01-29-2008, 08:21 AM
damla çikolata alırken hangi markayı tercih ediyorsunuz? ben ülker marka alıyorum ama bana tadı acı geliyor bitter çikolatayı hiç sevmem ve yiyemem ama ülkerin damla çikolatası bitter. hangi markaların damla çikolatasını almamı tavsiye edersiniz?

tabiki ülkerin damla çikolatası bence.