Orijinalini görmek için tıklayınız : sünnet mevlüdü
çizmelikedi
05-26-2008, 03:30 PM
merhaba arkadaşlar yiğenimin sünneti olcak kına gecesi yapmak istiyoruz, sonraki gün ise akrabaları, komşular, arkadaşlar vb.. gelcekler kuran okuncak bana yardımcı olurmusunuz ikram konusunda.....????
medura
05-26-2008, 05:47 PM
burada genelde tavuklu pilav ve ayran çıkar ya da pide ve ayran ya da lokma. Sadece bunlar. Çeşitli ikram olayına girerseniz kurabiyeli, börekli yani, kalabalıkla çok zor olur bence. En azından 40-50 kişi gelecektir değil mi? Nasıl bir şey düşünüyorsunuz, kaç kişi olacak, ona göre yardımcı olalım ya da. Şimdiden Allah mübarek etsin ve de kolaylık versin.
çizmelikedi
05-26-2008, 06:58 PM
teşşekkürler fikirlerniz için arkadaşlar bizimkiler pilav-ayran- tatlı bide yaprak saralım diyolar bende açık büfe yapalım diyorum kalabalık olur ve hazırlaması uzun sürer diyo bizimkiler en küçüğümüz olduğu için başkada erkegimiz yok ondan özenmek istiyorum
Gökce
05-27-2008, 08:42 AM
evet ama çok zor olmaz mı açık büfe.bence de pilav ayran gayet iyi.yada pide.servis açısından da kolay.zaten o güün yeterince yorulacaksınozdır ortalıkta koşturmaktan.hayırlı olsun.
medura
05-27-2008, 10:10 AM
yeğeniniz sünnetten sonra evde tıkılı kalmaktan, hareketlerinin kısıtlanmasından dolayı yeterince sıkılacak, ikram çeşitlerini sünnetten sonraki bir hafta içine yayarsanız, o daha çok sevinir, kendisine özel ilgiden mutlu olur bence. Hem zaten çok sayıda kişi tebriğe gelir yine, ikram lazım olur yani.
çizmelikedi
05-27-2008, 11:54 AM
teşekkürler gökcecim
evet eminim sıkıntıdan patlıcaktır çok hareketli bi çoçuk dogru söylüyosun mevlüt günü en iyisi pilav ayran annemde baklava yapcak teyzemde yaprak sararım diyodu.
2 gün öncede kına gecesi yapıcaz Allah kısmet ederse o zaman çok kalabalık olmucak o gün öyle açık büfe yaparız...
teşekkürle meduracım...
çizmelikedi
05-30-2008, 09:44 PM
arkadaşlar peki artarnetif olarak ek şöyle güzel şık bişeyler daha neler yapabilirim....???
tatlı-tuzlu kanepeler ya da muffinler minik gül ya da üçgen börekçiklerde şık durur.
çizmelikedi
06-06-2008, 06:30 PM
teşekkürler yulacım
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.