PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çoban salatasını tarif edebilirmisiniz

aytiş
06-08-2005, 03:39 PM
yemek işlerinde acemi olan biriyim. çoban salatasının tarifini verebilirmisin. ve her zaman yapabileceğim değişik yemek tarifleri arıyorum yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler

BENSU
06-08-2005, 04:27 PM
merhaba aytiş,
çoban salatası,
taze soğanı doğrarsın,ya da kuru soğanı ince ince doğrayıp tuzla ovup kullanabilirsin.domatesi ister kabuklu ister dış kabuğunu soyarak ister küp küp istersen dilim dilim doğrarsın,salatalık küp küp ya da yuvarlak dilimleyerek doğrarsın,maydanoz dereotu,yeşil nane,reyhan gibi otları ilave edebilirsin.üzerine zeytinyağı limon ve tuz koyarsın. canın ne istiyorsa ekleyebilirsin.Ben bazen közlenmiş biber ve patlıcan da ekliyorum.sumak gibi baharatlar da konabilir.kolay gelsin

aytiş
06-08-2005, 04:34 PM
teşekkürler bensu değişik yemekler konusundada bilgi verirsen iyi olur

BENSU
06-08-2005, 04:34 PM
sevgili aytiş,
sana önerim bu siteye biraz takıl,elinde bol miktarda değişik tarif olacaktır.takıldığın yer olursa sorarsın arkadaşlar yardımcı oluyorlar.ben de bildiğim birşeyse yardımcı olurum.hoşçakal

BENSU
06-08-2005, 04:38 PM
hasan paşa köftesine baktın mı,ben cuma günü yeğenlerim kardeşim ve eşi gelecek ana yemek olarak düşündüm.Hem kolay hem de görüntüsü hoş,tabi tadı da güzel,tavsiye ederim

BENSU
06-08-2005, 04:39 PM
yeni evli ya da öğrenci olabilir misin aytiş

aytiş
06-08-2005, 05:02 PM
öncelikle yardımın için teşekkürler. evli yada öğrenci değilim her zaman acaba bugün ne yapabiliriz diye düşündüğümden ve sonuç olarak sıradan bir yemek türü yaptığım için daha değişik yemekler yapmak istiyorum. hoşçakal

BENSU
06-08-2005, 05:34 PM
rica ederim.aytiş

simuzer
06-08-2005, 05:41 PM
ÇOBAN SALATASININ TARİFİNİ SALATALAR BÖLÜMÜNDE DOMATES KASESİNDE ÇOBAN SALATA DİYE YAZMIŞTIM.ORADAN FAYDALANABİLİRSİN.

ecrin-ece
02-15-2008, 04:20 PM
çoban salatasının içine kesinlikler nar eksisi ve sumak ekleyin arkadaslar aradakı muhtesem farka inanamayacaksınız