MERHABALAR BU SALATAYI BEN BİR ÇOK KEZ DENEDİM TADI GİBİ GÖRÜNTÜSÜ DE HERKESÇE ÇOK BEĞENİLİYOR MALZEMELER:
3-4 ADET BÜYÜK BOY PATATES
2ADET BÜYÜK BOY HAVUÇ
MAYDANOZ
SIVIYAĞ TUZ LİMON YAPILIŞI
PATATESLERİ HAŞLAYIP SICAKKEN İYİCE EZ
HAVUÇLARI SOYUP HAŞLA
HAŞLANMIŞ HAVUCU DA ROBOTTAN GEÇİR İÇİNE PATATESLERİ EKLE İYİCE KARIŞTIR TUZ,SIVIYAĞ VE LİMONU EKLE
ARDINDAN ORTA BOYDA HAVUÇ ŞEKLİNİ VER VE BAŞ TARAFLARINA MAYDONOZ SAPI EKLE SERVİS TABAĞINDAKİ BİRSÜRÜ HAVUÇ İNANIN GÜNLERDE HARİKA GÖZÜKÜYOR (İSTENİRSE ÜZERİNE YOĞURT DA DÖKÜLEBİLİR BUNUN İÇİN KARIŞIMA LİMON EKLEMEYİN..)
Nurcancığım,
Ben bu tarifi patatelesi 3 parçaya bölüp 1 parçaya kırmızı lahana hafif haşlanmış(robottan geçirilmiş)2. parçayada maydonoz(robotton geçirilmiş) 3. parça seninki gibi havuç haşlıyarak yapıyorum borcama kat kat diziyorum. üstüne sarmısaklı yoğurt ve pul biber döküyorum. Bu şekilde de görüntü olarak mükemmel oluyor tavsiye ederim
merhaba ben bırsey sormak ıstıyorum bu patateslı tarıfı keke kalıbında yapsak en alt kata yogur koyyup uzerıne patateslerı eklesek daha mı iyi yoksa kalıbı çevirdikten sonra üzerine yogurdu döksek daha mı iyi
merhaba ben bırsey sormak ıstıyorum bu patateslı tarıfı keke kalıbında yapsak en alt kata yogur koyyup uzerıne patateslerı eklesek daha mı iyi yoksa kalıbı çevirdikten sonra üzerine yogurdu döksek daha mı iyi